Gratis Aanmelden

Vrijen met wulpse transsexueel (45)

Shanty (45)

Ik ben een shemale die deze stap al en tijd geleden heeft gemaakt. Ik ben dus compleet vertrouwd in mijn lichaam en weet precies wat ik lekker vind. Nu nog uitvinden waar jij van houdt.

Maak contact met haar

  1. Naam: Shanty
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats: Wateren
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 15/4/1976
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Vrijen met wulpse transsexueel Shanty van 45
MicksKontje (43)
★★★★★
Geile slet op zoek naar een echte neukbeer. Mijn geile kontje moet geneukt worden en liever vandaag dan morgen..
Daten met geile transsexueel
Geilekijkers (28)
★★★★★
Ik heb zelf grote bruine kijkers en kan daar heel goed heel verlangend mee kijken. Verlangen dat doe ik ontzettend en ook zeker naar meer. Ik denk dat jij wel genoeg weet om het gesprek met me aan te gaan, want ik hoop dat we snel de geile kant opgaan.
Daten met bi tranny
SammySam (30)
★★★★★
Soms wordt er gedacht dat ik een of ander modepopje ben maar dat is niet het geval. Ja ik kleed me graag leuk en goed, ja ik draag make up maar ik ben meer dan dat. Ik ben ook echt niet vies er van om vies te worden. Als je begrijpt wat ik bedoel.
Neuken in prachtige tranny
Marieke3 (48)
★★★★★
Lekker je overgeven aan ongeremde en schaamteloze sex, daarvoor ben ik hier!
Vrijen met hitsige transsexueel
extrafunxxx (26)
★★★★☆
Psst, niet verder vertellen, want mijn vriend mag niet weten dat ik hier sta. Hij wil dat ik me verder om laat bouwen, zodat ik een echte vrouw voor hem word, maar ik kan nog geen afscheid nemen van mijn kleine jongen. Nu weigert hij seks, maar ik kom wel aan mijn trekken. Heb jij geen bezwaar tegen mijn penis?
Daten met sexy ladyboy
SareentjeHeeftZin (34)
★★★★★
Ik ben Sarena en ik wil enorm graag door je genomen worden. Ik wil dat je me van achteren neemt en van voren zuigt, je mag me helemaal vol spuiten.
Neuken in sexy shemale
Bloem
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die me wegwijs wil maken, want ik ben nog een beginner. Ik wil graag contact met lieve, tedere mannen die me van alles kunnen leren in bed.
Relatie met Bloem
Thijsje
★★★★★★★★★★
Hallo allemaal, ik zoek een nieuwe patient die ik lekker mag verzorgen. Ik zal heel goed voor je zorgen en je kom absoluut niets tekort bij mij. Je bent in goede handen..
Sexfriends met Thijsje
Angelique
★★★★★★★★★★
Op zoek naar een geile sexfriend die me regelmatig in mijn anus wil komen neuken en me helemaal vol met cum kan laten lopen. Ik woon in Flevoland..
Sexfriends met Angelique
Marleen
★★★★★★★★★☆
Je kunt mij altijd contacteren voor een vluggertje of voor langer. Let op: ik ben shemale! Ik neuk anaal, ik pijp, maar slik niet en ik laat me afzuigen.
Vluggertje met Marleen
© 2024 trannyneuken.nl