Gratis Aanmelden

Neuken met wulpse shemale (31)

LekkereJetske (31)

Hey hey geile mannen ik ben een heel actieve en lekkere shemale. Ben er gek op om te neuken en geneukt te worden. Ik gebruik mijn lekkere vrouwelijke lichaam om jou helemaal gek te maken en ben zowel passief als actief.

Maak contact met haar

  1. Naam: LekkereJetske
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 4/4/1991
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Neuken met wulpse shemale LekkereJetske van 31
CaroLikesIt (39)
★★★★☆
hey, ik ben dus Caro en ik zoek een leuke vent met pit die mij flink wil verwennen. En dan bedoel ik echt flink! Ik hou niet van dat softe gedoe maar van lekkere harde sex... Ik hou niet van speeltjes en rubber.. Lekker puur natuur en vol de lusten laten gaan!
Sex met hete trans
GeenMoeilijkGedoe (28)
★★★★★
Hoi hoi mannen, zoek je passief of actief? Zeg het maar, mij is het om het even zolang wij samen maar optimaal kunnen genieten. Ik zoek geen andere gekke dingen, zoek geen huwelijk, gewoon lekker genieten zonder iets te moeten en zonder gedoe!
Klaarkomen met geile tranny
Talitha75 (46)
★★★★☆
Gaatjes vullen zonder praatjes. Ik sta voor heel veel open en allesis bespreekbaar.
Klaarkomen met hitsige transsexueel
HeteSavanna841 (32)
★★★★★
Voor 2 jaar terug heb ik al eens een advertentie geplaatst op het internet en daar is toen een geweldige sexrelatie uit voort gekomen. 2 jaar lang hebben wij heel wat mogen genieten en plezier beleefd, maar hij kwam een andere vrouw tegen en heeft daarmee een gezinnetje gemaakt.. Natuurlijk gun ik het hem van harte, omdat ik hoe dan ook wel om hem geef.
Neukdate met sexy shemale
Leonique (28)
★★★★☆
weet niet goed wat ik zeggen moet hier..
Neuken met bi tranny
Yenthel (27)
★★★★☆
Verzorgd, leuk figuurtje, ik kom graag goed voor de dag. Hou van lingerie, mooie setjes en vrouwelijke kleding. Ik heb ervoor gekozen om geen implantaten te nemen omdat ik graag zo puur mogelijk blijf.
Daten met lekkere tranny
Nena
★★★★★★★★★☆
Verlegen shemale zoekt leuke man om sex maatje mee te worden. Ik ben dop ol orale sex en ik kan meerdere malen per dag spuitend klaarkomen. Wie wil me leren kennen?
Sexfriends met Nena
Anne-Sophie
★★★★★★★★★★
Ik zoek een leuke man die zin heeft in een rollenspel met een jonge ladyboy... Ik kan helemaal opgaan in een sexspel. Als jij daar dus zin in hebt hoop ik dat je contact met me opneemt!
Sexdate met Anne-Sophie
Liz
★★★★★★★★★☆
Ik ben een stout meisje met piemeltje en ik zoek een liefhebber van dominante sex met een shemale. Voor een spannende relatie met SM en heel veel harde sex. Durf jij mij aan?
Relatie met Liz
Thirza
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die een nachtje bij mij wil komen slapen om elkaar lekker te verwennen en om samen alles te doen wat we maar fijn vinden. Van soft tot best wel hard...
One-night-stand met Thirza
© 2024 trannyneuken.nl