Gratis Aanmelden

Neukdate met wulpse transsexueel (44)

Leandr (44)

Ik ben niet op zoek naar iets serieus, maar naar iemand die weet hoe hij mij kan verwennen. Ik ben dol op uitgaan naar clubs en lekker wild doen.

Maak contact met haar

  1. Naam: Leandr
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 09/01/1978
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Neukdate met wulpse transsexueel Leandr van 44
Nanette19995 (26)
★★★★☆
Ik hou ervan om de grenzen op te zoeken, pijn en bloed hou ik niet van maar verder sta ik voor de meeste dingen wel open. Ik ben een vrolijk mens, hou dus van sex en wil hier pas weg nadat ik eens een heerlijke avond vol sex heb gehad. Ik wil een lekkere man voelen!!!!
Neuken in eenzame ladyboy
MevrouwRivah (39)
★★★★★
Mijn pik is inderdaad geen XXL formaat, maar wist jij dat hij wel zo presteerde? Geloof je het niet? Kom maar op, ik bewijs jou het tegendeel. Mijn borsten komen nog aan de beurt, zal ik voor een C of een D cup gaan?
Contact met bloedmooie trans
wilmatranny (43)
★★★★☆
ik ben geil en wil heet in mijn kont geneukt worden, jij? reageer dan!
Neuken met geile transsexueel
Zuigertje87 (36)
★★★★★
Ik heb een relatie met een vrouw, maar zo af en toe moet ik gewoon een lekkere pik leegzuigen. Mag ik dat bij jou eens doen?
Klaarkomen met hete shemale
HeteJoyca (30)
★★★★★
Hallo daar, ik ben Joyca een hete shemale en kom uit Amsterdam. Ik hou er van om mijn kleren meteen uit te trekken als ik thuis kom.
Daten met bloedmooie tranny
IsabellaZoektje (33)
★★★★★
Ja ik heb dus een lul en ja ik ben een super mooie vrouw. Weet je, wie wil dat nou niet. Een prachtig neukbaar strak vrouwenkontje, geile mooie tieten en een lekkere lul....Is toch stiekem de geilste fantasie van veel heteromannen hoor.
Vrijen met prachtige shemale
Chelsey
★★★★★★★★★☆
Ik ben altijd in voor een geil vluggertje met anale sex en pijpen. Ik ben heel sensueel en altijd lekker geil. Omgeving Zuid-Holland bij voorkeur..
Vluggertje met Chelsey
Gerjanne
★★★★★★★★★☆
Mijn pik moet dringend weer eens in een mondje of een mannelijk kutje glijden en mijn kontje kan ook wel weer eens een heerlijke penis gebruiken... Die van jou misschien?
Sexfriends met Gerjanne
Annebeth
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn lange harde pik een keer af komt zuigen en me lekker in mijn kontje wil nemen. Ik kan zelf goed likken en rimmen, dus laten we wat afspreken...
One-night-stand met Annebeth
Eefke
★★★★★★★★★★
Wat zou jij doen als je me 's nachts zo tegen kwam? Me lekker knuffelen en zoeken? Mijn ballen masseren? Me pijpen? Misschien kunnen we een spannende ontmoeting regelen?
Vluggertje met Eefke
© 2024 trannyneuken.nl