Gratis Aanmelden

Neukdate met wulpse shemale (31)

AnisaHot (31)

Ik weet niet of dit de juist plek is om een advertentie te plaatsen maar op andere sites speciaal voor mijn doel groep heb ik niet echt succes. Zoals je zit ben ik een vrouw maar ook nog een beetje man. Ik zoek gewoon een man die mij lekker wil verwennen.

Maak contact met haar

  1. Naam: AnisaHot
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 6/1/1991
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Neukdate met wulpse shemale AnisaHot van 31
TantraTanja (26)
★★★★☆
Ben jij die avonden alleen ook zo zat? Ik kom jou graag vermaken.Bij interesse vertel ik meer over mezelf en wat de mogelijkheden zijn.
Neukdate met wulpse ladyboy
AChantee (41)
★★★★★
Ik ben de laatste jaren druk geweest met het opbouwen van mijn bedrijfje, dat is me goed gelukt en ik heb nu een goedlopend bedrijfje waar ik luxe van kan leven. In die drukke tijd heb ik regelmatig losse contacten gehad om toe te geven aan mijn behoeftes en lusten. Nu ben ik denk ik meer toe aan een meer vaste relatie bij voorkeur met voldoende vrijheid voor beiden.
Neuken in prachtige trans
Antonia (31)
★★★★☆
Dolgraag zou ik eens een geil kontje over mijn pik zien schuiven. Eerst langzaam en voorzichtig maar zodra je aan mijn dikke pik gewend bent, steeds sneller, dieper en harder tot ik uiteindelijk lekker in je heerlijke sterretje klaar mag komen.
Klaarkomen met hete shemale
HeteVictoria (34)
★★★★☆
Ja zoals je ziet ben ik een hete shemale met een paar lekkere borsten en een grote pik. Wel heb ik een glamour foto gebruikt, maar dat komt omdat ik mij voor de hobby ook graag laat fotograferen. Iets wat wij ook kunnen gaan doen als je dat leuk lijkt. Maar dan ook geile seksfotos en filmpjes voor ons eigen gebruik. Mijn leven bestaat uit werk, mijn huisje en mij familie en vrienden.
Contact met lekkere shemale
Sharrey (43)
★★★★☆
Single, gezellig, voel me goed en heb zin in contact met nieuwe mensen. Nog niet eerder heb ik online het contact opgezocht maar ik ben er meer dan klaar voor om er voor te gaan en het eens uit te proberen.
Contact met hitsige transsexueel
MissMedusa (27)
★★★★★
Kinky tranny zoekt zeer aangenaam gezelschap. Jij houd ook van speeltjes en bent er ook niet vies van om deze te gebruiken. Dus kom uit je luie stoel en geniet samen met mij!
Klaarkomen met bi tranny
Joanne
★★★★★★★★★☆
Zin om mijn krappe kontje eens lekker binnen te dringen met je pik? Ik ben heel strak, maar je mag diep in mijn shemale kontje komen, daar houd ik van!
Sexdate met Joanne
Danine
★★★★★★★★★☆
Ik ben al weer een tijdje vrijgezel en ik zoek nu toch wel wer een leuke partner om regelmatig sex mee te kunnen hebben. Een man of een vrouw of een andere shemale..
Sexfriends met Danine
Miesje
★★★★★★★★★☆
Ik zou wel weer eens een vaste relatie willen hebben met een leuke man die mij accepteert zoals ik ben.. Mijn foto zegt eigenlijk alles wel. Dus als je interesse hebt... ik wacht op je...
Relatie met Miesje
Femmy
★★★★★★★★★☆
Ik ben echt de hele dag geil en wil zo graag van achteren genomen worden door een geile kerel. Ik wil je sletje zijn en ik wil dat je me vol met zaad spettert!
Vluggertje met Femmy
© 2024 trannyneuken.nl