Gratis Aanmelden

Klaarkomen met geile tranny (28)

GeenMoeilijkGedoe (28)

Hoi hoi mannen, zoek je passief of actief? Zeg het maar, mij is het om het even zolang wij samen maar optimaal kunnen genieten. Ik zoek geen andere gekke dingen, zoek geen huwelijk, gewoon lekker genieten zonder iets te moeten en zonder gedoe!

Maak contact met haar

  1. Naam: GeenMoeilijkGedoe
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 02/05/1993
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Klaarkomen met geile tranny GeenMoeilijkGedoe van 28
Michelleke (34)
★★★★☆
Super hete shemale hier om eens een geile man te vinden die enkel wil afspreken om eens lekker te neuken en lekker geneukt te worden. Verder geen gedoe of loze beloftes okay?
Klaarkomen met bi shemale
Antonia (31)
★★★★☆
Dolgraag zou ik eens een geil kontje over mijn pik zien schuiven. Eerst langzaam en voorzichtig maar zodra je aan mijn dikke pik gewend bent, steeds sneller, dieper en harder tot ik uiteindelijk lekker in je heerlijke sterretje klaar mag komen.
Klaarkomen met hete shemale
HardePikVoorJou (29)
★★★★★
Een harde pik ja die heb ik wel. Ik geniet er dan ook heerlijk van om er mee te spelen. Hij is gewoon te lekker om van af te blijven. Elke gelegenheid die ik heb om hem even aan te raken grijp ik dan ook aan. Nu mag er weleens iemand anders mee spelen.
Daten met bi tranny
Cheyanne (29)
★★★★★
Niet op zoek naar een chat maatje maar op zoek naar een sex maatje. Ervaring is niet belangrijk want ik kan je alles vertellen en leren. Als je nog nooit een andere pik in je handen hebt gehad dan die van jezelf vind ik dat helemaal niet erg, leer je met alle liefde pijpen. Ik ben erg benieuwd naar je en wat je van mij zal vinden. En hopelijk hebben we in no time een klik en gaan we samen heerlijk genieten.
Neuken met bloedmooie tranny
Amanda84572 (43)
★★★★☆
Zelfstandig, geil, ongecompliceerd. De 3 woorden die het beste bij mij passen.
Neuken in wulpse transsexueel
GinGinny (33)
★★★★☆
Haii boys! Zeg eens, wie van jullie wil er eens lekker anaal genomen worden door mij?
Neukdate met wulpse shemale
Berber
★★★★★★★★★☆
Ben per direct op zoek naar man met stijve dikke lul die mij hard en diep in mijn anus wil neuken. Ik heb vaak tijd en woon alleen. Reageer ajb snel
Vluggertje met Berber
Leona
★★★★★★★★★★
Ik ben altijd in voor een lekker potje sex, spontaan, waar dan ook... gewoon elkaar even lekker verwennen en hard spuiten. Alleen als je van jonge shemales houdt!
Vluggertje met Leona
Shemalesletje
★★★★★★★★★☆
Ik ben verslaafd aan sex en zoek iemand om regelmatig sex mee te kunnen hebben, zonder dat we een vaste relatie hebben. Ik ben slank, jong en heb een lekkere pik..
Sexfriends met Shemalesletje
Wiepkje
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een sexvriendje of een leuke relatie. Ik ben dol op lingerie en sexy pakjes. Ik vind sex en erotiek erg belangrijk. Als jij dat ook vindt ben je welkom..
Sexfriends met Wiepkje
© 2024 trannyneuken.nl