Gratis Aanmelden

Klaarkomen met wulpse shemale (31)

ExtraRoxy (31)

Ik val eigenlijk altijd wel op, waar ik ook ga. Niet zozeer omdat ik wat extra heb hoor, meer omdat ik een nogal uitgesproken uiterlijk heb en mij altijd erg sexy kleedt. Toch vind ik het lastig om in het uitgangsleven een man te versieren en dan te moeten vertellen dat ik geen kutje heb... Daarom wil ik het hier wel eens proberen.

Maak contact met haar

  1. Naam: ExtraRoxy
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 08/10/1990
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Klaarkomen met wulpse shemale ExtraRoxy van 31
JapanLove (43)
★★★★☆
Hier sta ik dan. Te wachten tot er iemand reageert die mijn harde geile piemel wil komen afzuigen van top tot teen. Kon ik er zelf maar bijkomen. O jee, wat zou ik toch de hele dag heerlijk bezig zijn met mezelf te pijpen.
Daten met hitsige transsexueel
Panterprintje (37)
★★★★★
Na mijn operatie voel ik me op en top vrouw. En ik wed dat als je me tegen zou komen je ook niets vermoed. Maar zodra ik mijn broek naar beneden doe zie je dat ik heel bijzonder ben. Bijzonder heet ook nog eens een keer. Ik wil van top tot teen verwend worden en beloon je daarna ook grondig.
Sexdate met bloedmooie trans
Alesandraatje (41)
★★★★☆
Samen het heet en spannend maken daar wil je ook voor gaan. Wel met een voorspel onder de douche. Dat wind mij al enorm op. Kan ik gauw op je rekenen?
Neuken met eenzame trans
Pamelaatje (32)
★★★★☆
Ik heb een zeer gevoelige smaak voor mannen, ik hou niet van grof en arrogant en ook te verwaand! Ik wil gewoon een echte man, iemand die niet verbergt wat hij voelt, die houdt van leuke humor maar die vooral zin heeft in heerlijke sex met mij!
Klaarkomen met lekkere shemale
ExcentriqueShe (46)
★★★★★
Ik ben hier niet voor veroordelingen en meningen, ik ben nu eenmaal excentriek op geheel eigen wijze.. Ik merk wel dat het lastig is voor mij om een man te vinden, het blijkt dat ik iets dominants uitstraal waardoor men het toch moeilijker vind om toenadering te zoeken. Langs deze weg heb ik misschien meer kans.. Laatste keer dat ik een man vol in zijn strakke sterretje genomen is ook al weer een tijd geleden namelijk..
Klaarkomen met prachtige transsexueel
HeteSavanna841 (32)
★★★★★
Voor 2 jaar terug heb ik al eens een advertentie geplaatst op het internet en daar is toen een geweldige sexrelatie uit voort gekomen. 2 jaar lang hebben wij heel wat mogen genieten en plezier beleefd, maar hij kwam een andere vrouw tegen en heeft daarmee een gezinnetje gemaakt.. Natuurlijk gun ik het hem van harte, omdat ik hoe dan ook wel om hem geef.
Neukdate met sexy shemale
Lizz
★★★★★★★★★★
Hoi! Ik ben Lizz en ik zoek een vriendje voor een vaste relatie. Ben jong en nog onervaren, maar heb wel ontzettend veel zin om weer eens heerlijk verliefd te worden!
Relatie met Lizz
Leintje
★★★★★★★★★★
Ik zoek gewoon wat fun hier... iemand om een nachtje mee te stoeien zonder gedoe, gewoon alleen maar plezier. Ik heb een lekkere lange lul die ook veel sperma kan spuiten!
One-night-stand met Leintje
Ansje
★★★★★★★★★★
Hoi hoi, ik heb een klein piemeltje voor jou om je mond te doen en om me lekker te pijpen tot ik in je mond klaarkom. Gaan we dat binnenkort eens samen lekker doen?
Vluggertje met Ansje
Liecke
★★★★★★★★★★
Zin in een man die me even lekker in mijn kontje komt neuken, want ik ben zwaar verslaafd aan anale penetraties, dus contact me als je zin in mijn hebt
Vluggertje met Liecke
© 2024 trannyneuken.nl