Gratis Aanmelden

Contact met hete travo (52)

15cmEnMeer (52)

Ik gooi mijn 15 cm in de strijd, en daarnaast nog mijn strakke billen en heerlijke borsten. Je mag ze in willekeurige volgorde verwennen.

Maak contact met haar

  1. Naam: 15cmEnMeer
  2. Leeftijd: 52 Jaar
  3. Woonplaats: Terwispel
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 10/4/1969
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Contact met hete travo 15cmEnMeer van 52
SexSeksSex (30)
★★★★★
Ik ben niet hier voor geile praat online. Ik wil echte actie. Ik wil pijpen en gepijpt worden. Neuken en geneukt worden. Net zo lang tot we geen zaad meer over hebben. Voldaan en met een lege zak weer naar huis, dat idee.
Daten met bi tranny
PetraS (27)
★★★★☆
Ik ben een shemale en ik heb veel meer te bieden dan een reguliere vrouw. Ik zou ook graag in contact komen met een lekkere man dan kunnen we elkaar lekker verwennen.
Vrijen met bloedmooie tranny
HeteLizanne (31)
★★★★★
Single, exhibitionistisch en onwijs heet. Zoekt al een tijdje naar een leuke, relaxte man die niet bang is om geneukt te worden...
Neuken met hitsige shemale
RoxanShemale (29)
★★★★★
Ik ben van alle markten thuis; Heb mooie tieten maar ook nog eens een superpik! Diep in mijn hart zoek ik iemand die net als ik alles wel ongeveer heeft meegemaakt en nu wat meer diepgang zoekt.
Neukdate met bloedmooie tranny
forestfreak (36)
★★★★★
Ik heb echt zin in wat te neuken zeg, ik sta alweer een maandje droog en dat moet anders kunnen. Ik heb zin in lekkere seks en een lekker diep kontje die ik kan neuken. Maar ik steek mijn pik ook in je keel en dat lijkt me net zo geil. Mijn harde straal zaad spuit ik dus zo achterin je keel een laten elkaar dan lekker genieten.
Neuken in bloedmooie shemale
HeleneVB (28)
★★★★★
Ik raak er zelf erg opgewonden van als ik doe schoonmaken. Vooral als ik een sexy pakje aan mag met een kort rokje.Eigenlijk wil ik iemand hier vinden voor wie ik mag schoonmaken. Het kan ook bij mij thuis hoor, het lijkt me heerlijk als jij opgewonden ervan raakt
Klaarkomen met lekkere tranny
Betsie
★★★★★★★★★★
Ik wil jouw lekkere poesje zijn en je mag me overal aaien. Ik zal heel lief voor je zijn en ook jou verwennen. Kom jij mijn borsten en met pikkie eens strelen?
One-night-stand met Betsie
Miek
★★★★★★★★★☆
Heb jij niet zin om eens een keertje bij mij te komen logeren? Dan zal ik heel lief voor je zijn... net als een echte meisjes ;) Ik bijt niet te hard :P Kom je, schatje?
One-night-stand met Miek
Giulia
★★★★★★★★★★
Ik zou graag een leuke man willen ontmoeten die mijn sex vrienje kan worden. Ik hou heel erg veel van vrijen, maar ik heb momenteel geen partner voor de sex.
Sexfriends met Giulia
Julie
★★★★★★★★★☆
Ik heb zo'n zin om in mijn sterretje genomen te worden. Gewoon even een lekker vluggertje zonder gedoe... Buiten of binnen, het maakt met niet uit, want ik ben zo fucking geil!
Vluggertje met Julie
© 2024 trannyneuken.nl