Gratis Aanmelden

Contact met bloedmooie trans (38)

XtratjeVoorJou (38)

Mijn hele leven ben ik al single en dat bevalt me prima. Ik zoek dan ook echt iemand om een heet avontuur mee te kunnen beleven. Ik ben dan ook in voor een one night stand maar bij veel genot vind ik het zeker ook geil om vaker te kunnen genieten.

Maak contact met haar

  1. Naam: XtratjeVoorJou
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Almkerk
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 2/10/1983
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Contact met bloedmooie trans XtratjeVoorJou van 38
Huge-Madelein (31)
★★★★★
.....................
Sex met bloedmooie shemale
MissTropicana (31)
★★★★☆
Altijd gezelschaps dame geweest op een chique cruiseschip. Je moest eens weten hoeveel eenzame oudjes daar op zitten en toch een beetje willen genieten. Ik vond de vraag in eerste instantie vreemd, want ik dacht wie wil er nu een shemale? Nou je moest eens weten, had totaal geen rust op het schip. De een na de ander wilde mij boeken. Op een gegeven moment had ik dat gehad hoor, dus ben ik er mee gestopt. Ging eigenlijk redelijk onervaren aan boord en kwam vol ervaring van boord. En deze ervaring zou ik toch wel heel graag met een geweldig leuke man willen delen. Ben jij benieuwd naar mijn verhalen en wil jij het met eigen ogen eens zien? Stuur mij dan een berichtje.
Vrijen met bi shemale
Phantoompje (32)
★★★★☆
Stoute dingen, hele geile dingen doen met een lieve man. Ik moet je wel waarschuwen, want ik heb een verrassing voor je in petto.Een heerlijke knots tussen mijn benen. Maar ik heb ook een heerlijk stel borsten.
Klaarkomen met hete shemale
HeteVictoria (34)
★★★★☆
Ja zoals je ziet ben ik een hete shemale met een paar lekkere borsten en een grote pik. Wel heb ik een glamour foto gebruikt, maar dat komt omdat ik mij voor de hobby ook graag laat fotograferen. Iets wat wij ook kunnen gaan doen als je dat leuk lijkt. Maar dan ook geile seksfotos en filmpjes voor ons eigen gebruik. Mijn leven bestaat uit werk, mijn huisje en mij familie en vrienden.
Contact met lekkere shemale
HeteJoyca (30)
★★★★★
Hallo daar, ik ben Joyca een hete shemale en kom uit Amsterdam. Ik hou er van om mijn kleren meteen uit te trekken als ik thuis kom.
Daten met bloedmooie tranny
CaroLikesIt (39)
★★★★☆
hey, ik ben dus Caro en ik zoek een leuke vent met pit die mij flink wil verwennen. En dan bedoel ik echt flink! Ik hou niet van dat softe gedoe maar van lekkere harde sex... Ik hou niet van speeltjes en rubber.. Lekker puur natuur en vol de lusten laten gaan!
Sex met hete trans
Mara
★★★★★★★★★★
Wil jij zien wat ik in mijn slipje heb zitten? Kom het dan maar eens omlaag trekken... Ik woon op kamers en bent van harte welkom om eens een colaatje te drinken bij mij..
Sexdate met Mara
Feikje
★★★★★★★★★☆
Ik ben een jonge trans en ik zoek een nieuwe relatie. Eventueel om samen te wonen uiteindelijk, maar eerst om veel van elkaar te genieten en veel seks te hebben..
Relatie met Feikje
Jobje
★★★★★★★★★★
Op zoek naar een nieuwe partner voor een relatie. Let op: ik ben shemale! Ik heb dus een penis en geen vagina. Ik doe verder aan anale seks en heb mijn roots in Japan.
Relatie met Jobje
Carlien
★★★★★★★★★☆
Ik heb zin om iemand in zijn kontje te neuken en ik vind het ook heel lekker als jij me daarna van achteren neemt. Goed diep en hard en je mag me ook goed spanken!
Vluggertje met Carlien
© 2024 trannyneuken.nl