Gratis Aanmelden

Contact met geile tranny (27)

LekkereJane (27)

Mij kan het allemaal niet zo schelen, laat mij mijn eigen gang maar gaan en doen wat ik wil, wanneer ik wil en met wie ik wil. Me binden wil ik niet doen, in geen geval. Maar dat wilt niet zeggen dat ik als een nonnetje door het leven moet gaan. En een kuisheidsgordel heb ik ook al niet aan dus gaan met die banaan!

Maak contact met haar

  1. Naam: LekkereJane
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 25/10/1994
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Contact met geile tranny LekkereJane van 27
Krista88 (25)
★★★★☆
Daar sta je dan, met je smoeltje online omdat je per direct sex wilt. Waarom per direct? Nou, beter vandaag dan morgen toch? Wie wil er nou geen sex? Maar, wil ik sex met jou, wil jij sex met mij? Heb je zin in mijn genotsstaaf en mag ik volop genieten van die van jou? Wat heb je nog meer te bieden? Het is niet alleen erin en dat was het weer toch?
Neuken met eenzame ladyboy
LadyIlona (50)
★★★★☆
Jouw genot staat bovenaan en zo geniet ik ook tegelijk. Ik ben niet iemand die zich inhoudt, I give it all I ve got en zo weet ik zeker dat het heerlijk gaat worden. Beginnen we met een massage?
Klaarkomen met lekkere travo
Alesandraatje (41)
★★★★☆
Samen het heet en spannend maken daar wil je ook voor gaan. Wel met een voorspel onder de douche. Dat wind mij al enorm op. Kan ik gauw op je rekenen?
Neuken met eenzame trans
AnisaHot (31)
★★★★☆
Ik weet niet of dit de juist plek is om een advertentie te plaatsen maar op andere sites speciaal voor mijn doel groep heb ik niet echt succes. Zoals je zit ben ik een vrouw maar ook nog een beetje man. Ik zoek gewoon een man die mij lekker wil verwennen.
Neukdate met wulpse shemale
PlayMe (35)
★★★★★
Om maar meteen met de deur in huis te vallen, mijn relatie ligt op zijn kont.. En ik kan slecht alleen zijn dat is gewoon een feit, vandaar dat ik hier zoekende ben naar een man die mij op zijn tijd heerlijk kan vermaken.. En geil schouwspel met een hele happy ending if you know what i mean??
Sexdate met prachtige shemale
ExtraRoxy (31)
★★★★☆
Ik val eigenlijk altijd wel op, waar ik ook ga. Niet zozeer omdat ik wat extra heb hoor, meer omdat ik een nogal uitgesproken uiterlijk heb en mij altijd erg sexy kleedt. Toch vind ik het lastig om in het uitgangsleven een man te versieren en dan te moeten vertellen dat ik geen kutje heb... Daarom wil ik het hier wel eens proberen.
Klaarkomen met wulpse shemale
Fay
★★★★★★★★★★
Heren gezocht voor vluggertjes in de natuur. Ik neuk jou in de kont en ik laat me daarna door jou in de kont neuken. Orale sex is ook mogelijk. Veel is bespreekbaar met mij..
Vluggertje met Fay
Marinke
★★★★★★★★★☆
Ik ben een lange jongedame met kleine borsten, maar wel een lekkere lange pik die ik in je mond wil steken, voordat jij je me diep in mijn strakke kontje gaat neuken...
Vluggertje met Marinke
Ellanoor
★★★★★★★★★☆
Ik ben een lekkere femboy die altijd zin heeft in sex. Ik heb een heerlijke pik die je mag afzuigen en ik vind het zelf ook super om een man tot het einde af te zuigen..
Vluggertje met Ellanoor
Marie
★★★★★★★★★★
Ik ben een introvert meisje... met plassertje en ik zoek iemand die in is voor een one-night-stand. Ik wil dat gewoon een keer meemaken, om te zien hoe ik dat vind..
One-night-stand met Marie
© 2024 trannyneuken.nl